lørdag 14. februar 2009

Misjonsstasjonen på Voi

De siste tre ukene har vi vært med på arbeidet på kysten. Første stopp var på misjonsstasjonen på Voi som ble startet av Jon Jøssang. Her gikk vi gjennom livet til profeten Elias, en gudfryktig og beundringsverdig person som følger Guds ordre uten spørsmål.

Gideon Mumo ved et av bassengene hvor de driver med fiskeoppdrett

På Voi ble vi mottatt av Gideon Mumo som er leder for stasjonen, som har vært nasjonalisert de siste årene. Det viktigste som skjer på Voi er radioarbeidet. Radioen dekker et område med 3 - 4 mill folk, hvor utrolig mange lytter. De har tre timer sendetid hver dag som inneholder HIV og AIDS opplæring, kvinneprogram, jordbruksprogram, bibellesning, sangskole og andakter. Vi var så heldige at vi fikk prøve å spille inn et ti minutters radioprogram.

Til tross for at det var utrolig varmt, så fikk vi opplevd masse.

Jeg står på toppen av fjellet ovenfor stasjonen med utsikt over Voi

Besøk på Hebron, en skole som ligger i fjellet ca en times kjøring fra stasjonen på Voi. Den ble også ble startet av Jon JøssangTirsdagen kjørte vi en konvoi med "tuk-tuk"- er til markedsplassen

4 kommentarer:

Helene sa...

Hei du! Kjekt me ein oppdatering igjen =)...kjenne at d e greit at du snart komme hjem- begynne å savna dg nå =)...men d ser jo ut som at du fremdeles får oppleva mye kjekt =)..eg åg vil kjøra tuk-tuk! De e jo bare heilt sjef...d e vell egentli d einaste eg konne reist tbage t bangkok for- tuk-tukane =)...sånn ellers så hadde me ein kjempekjekke tur t london- brukte mye penger på kageutstyr å liverpoolklær/snop/teppe/nøkkelring osv. =)

Anonym sa...

Hei igjen.

Eg e liga imponerte kvar gong eg legge ud et innlegg, for då går det et par timar, så har Helene lagt ut kommentar. Sers bra.

Helene sa...

Ja, når eg iche har våre flinke me kommunikasjonen på andre mådar, så e d nå d minsta me ein liden kommentar ;-)
Ha ein god dag =)

Anonym sa...

Hei!
Kjekt med nyheter på bloggen. er inne på de fleste andre og da. Kjekt å følge med dere. Kan spare meg for stup i harde element. Til orientering skal stup foregå i vann - rikelig med vann langt neddddd.
Klem mor.