søndag 18. januar 2009

Flytur med MAF

Fredag 09. januar, dagen etter vi hadde ankommet Arusha, Tanzania, fikk vi være med Eivind Johannes Lindtjørn ut på en flytur. Han er pilot for MAF, Mission Aviation Fellowship, og er utsending fra NLM i Norge. Formålet med MAF er å yte transporttjenester med fly til områder som det tar tid å nå, eller som er unåelige for bil. Eivind Johannes kjører rundt med evangelister, og syketransport.

Flyet

Vi fløy i to puljer med seksmanns flyet, jentene og guttene for seg for å få like mye vekt ved begge flyvningene. Vi fløy over en aktiv vulkan, og landet på en "flystripe" i bushen, Malambo. Landingshastigheten varierte i forholdt til høyden på gresset. Vi fikk en omvisning i byen, og et besøk hos en evangelist, før vi lettet igjen og fløy tilbake til Arusha.

I vår ble det vist et program på NRK om Eivind Johannes Lindtjørn og hans tjeneste i MAF. Programmene ble kalt "Åpen himmel". Du kan finne mer info om MAF på deres hjemmeside:

http://www.maf.no/

Den aktive vulkanen vi fløy over. Det kom opp røyk og luktet svovel.

De tre kirkebyggene i Malambo som viser utviklingen i menigheten. Det største bygget bakerst kan romme 800 mann. Menigheten er på rundt 400 og er bygget opp alene av afrikanere.

Ingen kommentarer: