mandag 3. november 2008

Sang i Kawangware

I går var vi på to gudstjenester i Kawangware. Den ene var for gategutter, mens den andre var en vanlig gudstjeneste. Det å se gateguttene gav meg blandede følelser; det var trist å se noen av de som var veldig ruset, men så var det kjekt å se de som var på bedringens vei. Det var flott at de kom til kirken, og det så som at de trivdes der.

Under den andre gudstjenesten var det en lokal gruppe som hadde et musikalt innslag. De var utrolig dyktige musikere som prøvde å spille inn plate. Desverre hadde de bare råd til å spille inn en sang om gangen. Her er et "moviemaker - redigert" klipp fra deres opptreden:

7 kommentarer:

Helene sa...

Hei å hå! D va så trist å se at dr fremdeles sto 0 kommentarar, så eg tenkte at eg bare sgo sei hei! Nå har me nettop hatt middag. Eg sitte på pc'en å Espen spele GTA. Sgo forressen hilsa fra han åg...sga bort t Bente ein tur nå. Silje å Stian å Malin e dr...åsså litle Marius. Har kje sitt an siden an kom t verden sist fredag, så d krible =)...du må ha ei go helg! Snakkes! *klem*

Anonym sa...

Halloen igjen.Du har jammen nok av opplevelser og minner alt. Her fyre eg,brenne lys å lese krim. Andreas er på lan hos en kompis og maen snorke i stolen med "overhault" på tv,Ser du det for deg eller. Skal til Finnestad på fam.møte i mårå kl 15,spennende. I Hebr.4,13 ståp der: "Ingen skapning er glemt av Han"-god visshet for både deg og meg. Klem

Anonym sa...

Ja den gjengen der leverte. :) Kanskje ein tanke boyband, men fantastisk fine folk og tekstar. Di foreslo at me sko holda ein konsert samen me dei, någe me aldri gjor, men kanskje dokk kan retta opp i det?

Helene sa...

at u e klar for oppdatering =)

Anonym sa...

Heisann Henrik (:
Har ikkje fått skreve t deg ennå eg.. D e jo litt for gale..
I dag ska eg t Tryggheim på åpen dag, se om d e någe for meg der (:
Savne litt oppdateringar fra deg eg åg..
Heilt ærligt så e d ikkje store forandringane her.. Udenom at mor å far snakke om at me bare e 3 stk.. Hadde du gjort mer heima enn å såva å spisa litt så hadde d kanskje vert annerledes :-P
Ha ein fantastiske tur vidare!!
E gla i deg vettu ;)
Klem fra yndlingslillesysterå di <3

Anonym sa...

hei henrik
nå sidde med hos mormor på randaberg
skal bare teste hvordan hun skal kommentere bloggen. håper du har det bra. mailadressen til mormor er
m.maaland@yahoo.no

Anonym sa...

Hei!
Det blir nok kjekt for deg å få skikkelig tilgang til mail igjen. Håper du fortsatt har det greit. Ugali to ganger daglig over lenger tid er nok en utfordring selv om du ikke er kresen.
Det stemmer som Eva sier at spesielt kommenterer vi bare er 3. Vi tenker mye på deg og ser deg for oss i kommunikasjon med armer og bein + smil. Klem fra mor.