tirsdag 21. oktober 2008

Første etappe unnagjort

3 kommentarer:

Helene sa...

Hei igjen =)..Eg satt å tralla litt på pianoe just nu, å tenkte at eg måtte jo senda dg ein melding nå før du reise...å d va då d kom øve meg =)..nei, men eg kom øve ein sang som eg faktisk aldri har hørt før, men eg syns at an passte litt gått nå...men eg fant ut at d va litt lettare å skriva d her enn på melding- litt stress d =)...

Verda treng Kristus

Verda treng Kristus, og Kristus treng deg, du som har funne den levande veg. Nagla til korsen din fridom han vann. Har du 'kje hug å gå ærend for han? Ver med og før andre til Jesus!

Prøv du å turka ei tårevåt kinn, Sjå til dei sjuke og einslege inn, Vitna om Herren i liv og i song, Så skal du kanskje få sjå det ein gong At du hjelpte andre til Jesus.

Det går så mange som lengtar og lid, Strider i løyndom sin vonlause strid, Bundne av synda, og kalla av Gud - Finn ikkje vegen til fridomen ut. Å, prøv du å lei dei til Jesus.

Og millionar utover jord Har ikkje høyrt det livgivande ord. Gjer det du kan for at bodskapen når Ut der kor vondskapens åndehær rår. Så hjelper du andre til Jesus.

Gløym ikkje plassen ved Frelsarens fot, Der får den kraftlause styrke og mot. Lev nær til din frelsar, så får du hans sinn, Då kan du sanka for himmelen inn Og leva til æra for Jesus.


Tenk at eg sgo skriva någe på nynorsk t dg, hæ?? slettes iche verst =)..Vil bare legga t et "lide" utdrag fra Matteus 6 åg...

Vær ikke bekymret for morgendagen!
25 Derfor sier jeg dere: Vær ikke bekymret for livet, hva dere skal spise, eller hva dere skal drikke, heller ikke for kroppen, hva dere skal kle dere med. Er ikke livet mer enn maten og kroppen mer enn klærne? 26 Se på fuglene under himmelen! De sår ikke, de høster ikke og samler ikke i hus, men den Far dere har i himmelen, gir dem føde likevel. Er ikke dere mer verd enn de? 27 Hvem av dere kan vel med all sin bekymring legge en eneste alen til sin livslengde? 28 Og hvorfor er dere bekymret for klærne? Se på liljene på marken, hvordan de vokser! De strever ikke og spinner ikke, 29 men jeg sier dere: Selv ikke Salomo i all sin prakt var kledd som en av dem. 30 Når Gud kler gresset på marken så fint, det som gror i dag og kastes i ovnen i morgen, hvor mye mer skal han ikke da kle dere – dere lite troende! 31 Så gjør dere ikke bekymringer, og si ikke: 'Hva skal vi spise?' eller 'Hva skal vi drikke?' eller 'Hva skal vi kle oss med?' 32 Alt dette er hedningene opptatt av. Men den Far dere har i himmelen, vet jo at dere trenger alt dette. 33 Søk først Guds rike og hans rettferdighet, så skal dere få alt det andre i tillegg. 34 Så gjør dere ingen bekymringer for morgendagen; morgendagen skal bekymre seg for seg selv. Hver dag har nok med sin egen plage.


Masse lykke t i Kenya Henrik!
Me e gla i dg!
*stoor klem fra Helene & Espen*

Anonym sa...

Halloen Henrik! Kjekt å få melding fra deg før du la ut på den store reisa mot Kenya. Har tenkt på dok og sukka te Gud om god tur for dokk i heile dag-godt å ver i trygge hender! Skal bli spennende å følge med på "misjonsreisa" di. Masse klemmer fra tantå!

Henrik sa...

Hei! Utruligt kjekt å hørra frå dokk begge tri! Her har me tett program, men det e herligt. Det bler gjedna litt korte kommentarar inni mellom, men eg ska prøva å skriva litt lengre nå me komme inn i tingå her nere. Kjekt å hørra at dokk tenke på meg, og takk for oppmuntrande ord! Helsa folkå heima!